huco diet profilen

huco diet-profil är ett verktyg för att identifiera dina matvanor och uppnå ett resultat till viktkontroll!
huco diet profilen är ett verktyg för att identifiera dina matvanor och uppnå ett resultat till viktkontroll. huco diet profilen kartlägger dina aktuella attityder och beteenden inom tre olika områden:

 

  • Äta
  • Motion
  • Inställning

 

Dessa tre områden, inte isolerade från varandra, ger en omfattande och framgångsrik viktkontroll. Vissa områden är beroende av varandra och varje område behöver att gås igenom för att få en hälsosam viktkontroll.

 

Äta

När du har identifierat dina ätvanor, ser du viktminskning, utmaningar och problem i ett nytt ljus. Denna nya insikt om fördelarna kan du börja med ett enklare och effektivare sätt att gå ner i vikt och slutligen skräddarsy rätt kost för dig.

Motion

Om du vill gå ner i vikt, hälsosamt och permament kommer det även innebära att du börjar med någon form av fysisk aktivitet. Om du vill få in fysisk aktivitet i din vardag blir det lättare när du känner igen din inställning och dina egna vanor. Det faktum att du vet vilken typ av träning som är lämplig för dig och vad som inte är, kommer det att hjälpa dig att börja med regelbunden motion och få den till en vana.

Inställning

Om stress kan göra människor överviktiga som en del forskare säger, betyder det då att, ett mer balanserad och fridfullt liv kan göra dig smalare? De som formar sina attityder och beteenden är mer motiverade att hålla sig till viktnedgång och därmed få bättre resultat. För många är det förståelse och inställningen till viktnedgång, den saknade pusselbiten som består av dessa tre delar.