HUCO SYÖ OIKEIN-RUOKAILUTOTTUMUSKARTOITUS, YMMÄRRÄ MITEN JA MITÄ SYÖT.

Huco syö oikein-kartoitus auttaa sinua ymmärtämään tämän hetkistä syömistäsi ja siihen liittyviä mahdollisia haasteita. Ruokailutottumukset ja haasteet voivat olla keskenään riippuvaisia - ja usein ovatkin. Kontrolli haasteistasi takaa tuloksia siten, että osaat ottaa terveelliset ruokailutottumukset tavaksi ja myös pitäytyä niissä.

 

Kartoitus koostuu 2 osa-alueesta:

  • miten syöt,
  • mitä syöt sekä.

 

Jokaisessa osalueessa on diagrammeja, jotka selitetään raportissa. Parhaimmillaan käyt tulokset tarkemmin läpi ohjaajasi/valmentajasi kanssa. Hänen kanssa voit pohtia tarkemmin, mitä konkreettisia tekoja sinun kannattaa tulosten pohjalta tehdä.

 

Ruokailutottumuksesi ovat vuosien varrella opittu tapa. Niiden muuttaminen ei ole helppoa, mutta se on mahdollista. Oman ruokailutavan muuttaminen tarkoittaa syömiseen liittyvien uusien tapojen oppimista ja nykyisten tapojen vaihtamista toisiin. Tämä vaatii nykyisen syömistyylin tunnistamista ja ymmärtämistä kuinka sitä voi tarvittaessa muuttaa. Sen jälkeen uusia tapoja tulee harjoitella, mikä vaatii kärsivällisyyttä ja aikaa.