USEIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ

 

MITEN HUCO-PROFIILIT EROAVAT MUISTA LIIKUNTANEUVOISTA TAI LÄHESTYMISTAVOISTA?

Lähtökohtana on erilainen. Huco-profiilien taustalla on henkilön persoonallisuus, joka otetaan huomioon liikuntaa suunniteltaessa. Samat standardineuvot kun eivät motivoi kaikki samalla tavalla. Oman henkilökohtaisen tyylin ymmärtämällä, voit sitten valita sinua motivoivan tyylin liikkua ja löytää lajit, jotka ovat sinulle sopivia. Muut harjoitusohjelmat lähtevät liikuntanäkökulmasta eivätkä ota huomioon henkilön persoonallisuutta ja sen tuomia vaatimuksia.

 

MITEN HUCO MOVE-PROFIILIT EROAVAT LIIKEMAAILMASSA KÄYTETYISTÄ PROFIILEISTA?

Huco move-profiilin taustalla on kehittämämme TAZ! thinking and action zone ®-profiili, jota käytämme esim. yritysvalmennuksissa. Huco move-profiili on räätälöity tästä profiilista liikunnan maailmaan. Meillä on paljon asiakkaita, jotka ovat tehneet vuosien varrella molemmat profiilit ja useimmilla nämä kaksi profiilia eroavat toisistaan. Tämän eron avulla monelle liikkujalle onkin selkeytynyt, miksi ei ole välttämättä saanut liikunnasta osaa terveellistä elämää.

 

HUCO-PROFIILIN TULOKSET EIVÄT KUVAA MINUA. MITÄ NYT?

Huco-profiili on työkalu opastamaan sinua, mutta se ei ole idioottivarma. Ympäristö, jossa teit kartoituksen, mahdollinen paine-/stressitila tai se, että vastasit siten millainen haluaisit olla, etkä miten tällä hetkellä toimit, voivat vaikuttaa tuloksiin. Lue profiilin mukana tuleva tekstiraportti ja eri tyylien kuvaukset. Vertaa sitten omaa profiiliasi muihin tyylikuvauksiin ja löydät näin parhaiten sinua kuvaavat tyylit.

 

KANNATTAAKO PROFIILIN ABSOLUUTTISIA LUKUJA VERRATA TOISEN HENKILÖN PROFIILIN LUKUIHIN?

Ei. Profiilin tietyn tyylin absoluuttinen arvo ei ole suoraan verrattavissa toisen henkilön profiilin arvoon. Tärkeää on katsoa omassa profiilissa vahvimmat (väri-)lohkot. Se miksi joillain henkilöillä on ison näköinen profiilikuva ja toisilla pienempi, johtuu henkilön vastausskaalan käytöstä. Toiset käyttävät luontaisesti skaalan äärilaitoja ja toisen luontaisesti enemmän keskimmäisiä vaihtoehtoja.
Jos haluat verrata tulostasi kaverin profiilin, katso profiilisivun vasemmassa reunassa olevia prosentuaalisia tuloksia (piirakkakuvioita).
Muista, että suurin osa meistä on muutaman eri tyylin yhdistelmä. Pelkästään yhden "värin" henkilöitä on alle 10%.

 

MINUSTA LIIKUNTA ON TYLSÄÄ. MITEN HUCO-PROFIILI AUTTAA MINUA LIIKKUMAAN?

Joillekin henkilöille liikunta voi olla tylsää. Tärkeintä on yhdistää liikunta omaan luontaiseen tyyliisi ja löytää sinua motivoiva tapa liikkua. Kun lähestyt liikuntaa oman persoonallisuutesi kautta, menestyt paremmin, olet energisempi, eikä liikunta ole enää tylsää. Jokaisella tyylillä on omat motivoivat ja koukuttavat asiat, mutta myös sudenkuopat. Huco-profiilin avulla opit tunnistamaan nämä.

 

LIIKKUVATKO JOTKUT TYYLIT ENEMMÄN KUIN TOISET?

Ei. Tärkeää on ymmärtää, että toinen tyyli ei ole parempi tai huonompi kuin toinen. Huco-profiili ei arvostele. Jokaisella tyylillä voit päästä tavoitteisiisi, jos vain haluat ja olet valmis tekemään töitä sen eteen. Profiili auttaa sinua ohjaamaan itseäsi liikkuja, myös aikoina, jolloin motivaatio ei välttämättä ole korkeimmillaan.

 

TÄYTYYKÖ MINUN LIITTYÄ KUNTOSALIIN SAADAKSENI TÄYDEN HYÖDYN HUCO-PROFIILISTA?

Ei. Jokaisella tyylillä voit harrastaa mitä lajia tahansa. Profiili auttaa sinua löytämään oikeat argumentit eri lajeille. Hyödyt profiilista harjoitteletko sitten yksin kotona tai ulkona tai käytkö kuntosalilla nostamassa painoja tai ryhmäliikuntatunneilla.

 

MISTÄ HUCO-PROFIILIN IDEA ON PERÄISIN?

Hucon perustajat tulevat yritysvalmennuksesta, profiloinnista, markkinatutkimuksesta ja ammattiurheilusta. Yhdistimme nämä osaamisalueet huco-profiilien kehittämisessä.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok