MIKÄ MOTIVOI SINUA OIKEASTI HARJOITTELEMAAN JA KILPAILEMAAN.

Henkilökohtaisen huco sport PRO – profiilin avulla löydät motivoivan ja sinun tyylillesi sopivan tavan urheilla. Motivaation luominen ja ylläpito on yksi tärkeimmistä asioista, jotta urheilija voi onnistua ja kehittyä urheilijana. Kun harjoittelun suunnittelee ja sitä toteuttaa omaa luontaista tyyliä tukevasti, sekä kilpailussa osaa vahvistaa omia mentaalisia vahvuuksiaan on suurempi todennäköisyys, että saavuttaa itselleen asettamat urheilulliset tavoitteet helpommin.

 

Jokaisen urheilijan tavoite on voittaa. huco sport PRO - profiilin avulla löydät sinulle sopivan, motivoivan tavan asettaa tavoitteet ja tavan seurata niiden toteutumista. Tavoitteiden toteutumisen seuranta tukee motivaatiota matkan varrella. huco sport PRO – profiilista saat parhaimman hyödyn, kun valmentaja esim. suunnittelee profiilin avulla sinun tyylillesi sopivan harjoitussuunnitelman.

 

Urheilijaa profiili auttaa

  • tunnistamaan mikä motivoi ja miten motivaatiota pidetään yllä.
  • löytämään harjoitusmuodoista ne, jotka ovat omalla mukavuusalueella ja jotka tuovat onnistumisen elämyksiä.
  • vahvistamaan itsensä johtamista urheilun parissa, esim kilpailutilanteessa.
 
Valmentaja hyötyy seuraavasti
  • Pystyäkseen motivoimaan urheilijaa ulkopäin, valmentajan on tunnettava urheilija ja hänen luontainen tyyli.
  • Valmentaja osaa ohjata urheilijaa hänelle sopivalla tyylillä.
  • Valmentaja ymmärtää urheilijoiden eri tyylejä esim. joukkueen sisällä.

 

Profiili ei kerro mitään urheilullisesta aktiivisuudesta, osaamisesta, lahjakkuudesta tai taidoista. Se ei ole arvio urheilumenestyksestä. Kaikilla tyyleillä urheilu voi olla yhtä tuloksellista. Tärkeintä on tunnistaa oma tyyli; sen vahvuudet ja mahdolliset sudenkuopat.

 

Luontaisen profiilin lisäksi profiili kertoo, miten tyyli muuttuu paineen alla, esim. kilpailutilanteessa.

 

huco sport PRO-profiilin kehityksessä on ollut mukana mm. kansainvälisen tason urheilijoita Kuortaneen ja Pajulahden urheiluopistojen valmennusryhmistä.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok